okupanty-obstrilialy-zaporizku-oblast-blyzko-140-raziv-ye-ruinuvannia

Окупанти обстріляли Запорізьку область близько 140 разів, є руйнування

 • 25495 переглядiв

Російські війська завдали 139 ударів по Запорізькій області, пошкодивши будинки та інфраструктуру, але не спричинивши жертв.

Російські окупанти за минулу добу вдарили по Запорізькій області 139 разів, зокрема атакували 21 безпілотником.  Є руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram, пише УНН.

Ворог гатив по 20 населених пунктах Запорізької області - зафіксовано 139 ударів. Військовослужбовці рф атакували 21 безпілотником Широке, Малинівку, Лугівське, Новодарівку, Новоандріївку та Новоданилівку, здійснили 12 РСЗВ-обстрілів Малої Токмачки, Роботиного й Преображенки, а також тричі вгатили авіаційними снарядами по Оріхову 

- написав Малашко.

За його словами, 103 артобстріли прийшлися по території Гуляйполя, Залізничного, Левадного, Білогір'я, Полтавки, Малинівки, Лугівського, П'ятихаток, Кам'янського, Малих Щербаків та інших міст і сіл на лінії вогню.

"Надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Без постраждалих", - повідомив Малашко.

Доповнення

В ніч на 21 грудня в небі над Україною було знищено 34 з 35 ворожих "шахедів". Ворог випускав ударні дрони кількома хвилями починаючи з восьмої вечора. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині за минулу добу поранення дістали двоє людей

     • 24153 переглядiв

    Збій стався у роботі X

     • 37904 переглядiв