okupanty-obstrilialy-donechchynu-z-artylerii-ye-zahybli-ta-poraneni-sered-tsyvilnykh-prokuratura

Окупанти обстріляли Донеччину з артилерії, є загиблі та поранені серед цивільних - прокуратура

 • 30736 переглядiв

Прокуратура розпочала розслідування за фактами загибелі та поранення цивільних у результаті обстрілів Донеччини. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Донецька обласна прокуратура розпочала досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Прокуратура повідомила, що сьогодні близько 8 ранку окупанти обстріляли Торецьк з артилерії. Від вибухів на власному подвір’ї загинула жінка 67 років, а на проїжджій частині неподалік місцевої лікарні помер 74-річний чоловік. У той же час окупанти атакували смт Північне біля Торецька, де загинув чоловік 73 років, а 62-річний мешканець дістав поранення неподалік приватного будинку.

За дві години російська армія обстріляла Авдіївку. Снаряд поцілив у приватний будинок, внаслідок чого загинув 61-річний містянин, а його 56-річна дружина опинилася під завалами. Після того, як потерпілій надали невідкладну медичну допомогу, її ушпиталили з відкритим переламом черепа та забоєм головного мозку, множинними осколковими пораненнями всього тіла. Наразі стан постраждалої оцінюють як важкий.

Крім того, російські війська вдарили по селу Костянтинівці Покровського району. У власній домівці від ураження уламками російського снаряду загинула 61-річна жінка.

Окупанти обстріляли 7 населених пунктів на Донеччині: травмовано двох цивільних26.12.23, 10:58

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Залужний заявив, що не задоволений роботою ТЦК

     • 30802 переглядiв

    Херсон під масованим ворожим обстрілом

     • 31800 переглядiв

    Хтось буде мобілізований у січні, а хтось у грудні - Залужний

     • 34690 переглядiв