okupanty-obstrilialy-11-hromad-sumshchyny-poranena-odna-liudyna

Окупанти обстріляли 11 громад Сумщини: поранена одна людина

 • 78561 переглядiв

7 квітня російська армія обстріляла 11 населених пунктів у Сумській області, в результаті чого сталося 173 вибухи і одна людина отримала поранення.

Упродовж 7 квітня російська армія обстріляла 11 громад Сумщини. Було 40 обстрілів. Зафіксовано 173 вибухи. Обстрілів зазнали Хотінська, Миропільська, Білопільська, Ворожбянська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Шалигинська, Есманьська, Зноб-Новгородська та Середино-Будська громади. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації, передає УНН.

Деталі

У Миропільській громаді були мінометні обстріли (15 вибухів) та артобстріл (14 вибухів). В результаті артобстрілу отримала поранення одна людина.

По Хотінській громаді війська РФ били з артилерії та мінометів (17 вибухів).

З мінометів обстріляли Шалигинську громаду (4 вибухи) та Зноб-Новгородську громаду (5 вибухи).

По Есманьській громаді здійснені мінометні обстріли (9 вибухів), артобстріл (4 вибухи) та авіаудар з гелікоптера – пуск 4 ракет

Скидання вибухівок з безпілотників було в Краснопільській громаді (11 вибухів), артилерійський обстріл (4 вибухи) та мінометні обстріли (6 вибухів).

По Середино-Будській громаді здійснено атаку FPV-дрона камікадзе (1 вибух), мінометні обстріли (19 вибухів) та артобстріл (12 вибухів).

По території Білопільської громади зафіксовано атаки FPV дрона камікадзе (4 вибухи), обстріли з систем залпового вогню (6 вибухів), артилерії (15 вибухів) та гранатометів (8 вибухів).

У Ворожбянській громаді був обстріл з танку (8 вибухів).

Армія РФ вдарила з артилерії по території Великописарівської громади (2 вибухи), били з мінометів (4 вибухи) та скинули вибухівку з безпілотника (1 вибух).

Три міни скинули армійці Росії на територію Путивльської громади.

У Козачій Лопані внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено цивільну інфраструктуру та газопровід07.04.24, 20:24

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У ГУР прокоментували вибух безпілотника на ЗАЕС

 • 102182 переглядiв