ukenru
okupanty-ne-vidnovyly-bonovi-zahorodzhennia-bilia-krymskoho-mostu

Окупанти не відновили бонові загородження біля Кримського мосту

 • 39698 переглядiв

росія не відновила загородження, призначені для захисту Кримського мосту після затоплення, натомість надавши пріоритет ремонту військово-морської бази в Севастополі, незважаючи на відсутність ключових кораблів. Супутникові знімки підтверджують пошкодження загороджень.

росія досі не відновила бонові загородження, призначені для захисту від українських атак, біля Кримського мосту після того, як вони затонули. Про це в ефірі телемарафону сказав речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, повідомляє УНН.

Станом на зараз інформації щодо відновлення бонових загороджень навколо так званого "Кримського мосту" нема. Є інформація, що 60% приблизно бонових загороджень навколо Севастополя відновлено і ці роботи тривають. Тобто, як ви бачите, в пріоритеті у них військово-морська база, де насправді основних кораблів зараз навіть і нема. Вони знаходяться у Новоросійську. Тим не менш, вони там роботи розпочали в першу чергу і вони зараз тривають

- сказав Дмитро Плетенчук.

Нагадаємо

Нещодавно OSINT-аналітик MT Anderson у соціальній мережі Х оприлюднив супутникові знімки за 28 листопада, де видно, що бонові загородження окупантів біля мосту через Керченську протоку затонули. А саме три баржі затонули, одна наповнена водою, дві змило, і лише одна залишилася на плаву. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кримський осінній вітер і абсолютно зайва конструкція": ГУР показало інтригуючі кадри

Ганна Оніщенко

Війна