okupanty-namahaiuchys-prorvatysia-po-nyztsi-napriamkiv-spriamuvaly-proty-ukrainskykh-viiskovykh-ponad-600-snariadiv-lysohor

Окупанти, намагаючись прорватися по низці напрямків, спрямували понад 600 снарядів по українських позиціях – Лисогор

 • 29847 переглядiв

російські війська випустили понад 600 снарядів по українських позиціях у Луганську, намагаючись прорватися на кількох напрямках. Також повідомляється, що в рф 12-річна дитина померла після щеплення російськими препаратами.

За минулу добу російська армія спрямувала по населених пунктах і укріпленнях українських військових на Луганщині понад 600 снарядів, створюючи спроби прориву біля Невського та Новолюбівки, а також у Серебрянському лісництві. Про це повідомляє УНН із посиланням на голову Луганської ОВА Артема Лисогора.

Про ситуацію на Луганщині – 27 грудня, ранок:- за добу росіяни на нашій ділянці фронту спрямували по населених пунктах і укріпленнях українських військових понад 600 снарядів;
- окупанти намагалися прорватися у Серебрянському лісництві, а також біля Невського та Новолюбівки

- ідеться у повідомленні.

Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 355 тисяч27.12.23, 08:19

Також, голова Луганської обласної військової адміністрації зазначив, що 12-річна дівчинка з окупованого Молодогвардійська, яка померла під час повернення з тюмені, була вакцинована російськими препаратами. Як вказує Лисогор, щеплення дівчині зробили напередодні відправки на оздоровлення на північ росії. Крім того, декілька дітей з Луганщини залишаються в тяжкому стані в лікарнях рф, інформує голова Луганської ОВА.

У Херсонській ОВА показали відео перших хвилин після удару рф по вокзалу26.12.23, 21:49

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нічна атака дронами: на Одещині є загиблий та поранені

     • 32989 переглядiв