okupanty-na-skhodi-namahaiutsia-roztiahnuty-syly-i-zasoby-zsu-shchob-atakuvaty-po-riznym-napriamkam-rechnyk-osuv-khortytsia

Окупанти на сході намагаються розтягнути сили і засоби ЗСУ, щоб атакувати по різним напрямкам - речник ОСУВ “Хортиця”

 • 37498 переглядiв

Станом на ранок у східній оперативній зоні відбулося 38 ворожих обстрілів

Станом на ранок в оперативній зоні ОСУВ "Хортиця" відбулося 38 бойових зіткнень. Окупанти намагаються розтягнути сили і засоби ЗСУ по різним напрямках, щоб атакувати на різних напрямках. Однак, Сили оборони роблять все можливе, щоб не дати ворогу просунутися вглиб території України. Про це розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"За минулу добу ворог здійснив 160 бойових зіткнень, з яких 158 - відбулися у східній операційній зоні. На ранок сьогодні вже відбулося з ворогом 38 ворожих штурмів в нашій східній операційній зоні. Ця цифра на даний момент дещо більша, однак бойові зіткнення з ворогом тривають на різних напрямках. Сили оборони роблять все можливе, щоб не дати ворогу просунутися вглиб території нашої країни. Знищують окупантів на всіх напрямках", - сказав Волошин.

Він додав, що ворог намагається розтягнути наші сили і засоби по різним напрямках, щоб атакувати на різних напрямках.

"На одному напрямку він перегрупувався, провів активні бойові дії. Бачить, що в нього не виходить просуватися вглиб території і ворог тоді намагається на іншому напрямку, зокрема проводити активні штурми і бойові дії за підтримки артилерії і мінометів. Ну і те, що нам досить дошкуляє російська авіація, яка якраз прикриває дії піхоти", - додав Волошин.

За його словами, незважаючи на спеку, противник протягом всієї доби намагається проводити штурмові дії.

"Противник протягом всієї доби намагається проводити якісь певні штурмові дії, активні бойові дії. Для нього немає певного часу доби і він користується цим цілодобово", - наголосив речник.

Також він зазначив, що є всі надії на те, що українські воїни мають усі шанси витіснити російських окупантів з Часового Яру.

"Так, як і всі Сили оборони мають надію на те, що ми дотиснемо ворога і не дамо йому далі просунутися. Сили оборони матимуть змогу і будуть витісняти ворога, як тільки буде нагода, зокрема і від того місця, де він зараз знаходиться", - розповів Волошин.

За словами речника, минулої доби на напрямку Часового Яру зафіксовано понад 280 обстрілів і 10 ворожих штурмів було проведено на місто.

Нагадаємо

За минулу добу на фронті зафіксовано 160 бойових зіткнень на різних ділянках фронту, найгарячіше було поблизу Новоолександрівки на Покровському напрямку.

Популярні

Новини по темі

Померла зірка “Беверлі-Гіллз, 90210” Шеннен Догерті

 • 22457 переглядiв

У Зарваниці відбувається Всеукраїнська проща

 • 19535 переглядiв