okupanty-aktyvizuvaly-shturm-bilohorivky-voroh-byv-iz-artylerii-ta-minometiv-lysohor

Окупанти активізували штурм Білогорівки, ворог бив із артилерії та мінометів – Лисогор

 • 22059 переглядiв

російські війська посилили атаки на Білогорівку, застосовуючи артилерію, міномети та періодично авіацію - українські захисники відбили 13 штурмів. Тим часом шахтарі "луганської народної республіки" стикаються з невиплатою заробітної плати та втратою робочих місць.

Українські захисники відбили 13 атак російської армії - ворог застосовував артилерію та міномети у районі Білогорівки і навколишніх населених пунктів, при можливості залучаючи авіацію для ударів по Серебрянському лісу.  Тим часом гірники у так званій "лнр" можуть залишитись без зарплати та роботи. Про це повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Окупанти знов великі сили кинули на Білогорівку та навколишні населені пункти Донеччини, де наші захисники відбили 13 штурмів. По селищу впродовж дня ворог бив із артилерії та мінометів різних типів. За найменшої можливості росіяни долучали авіацію, завдавши удару по Серебрянському лісу.

- інформує начальник Луганської ОВА.

Від обстрілів постраждав також населений пункт Невське. Згідно з інформацією очільника Луганщини, минулох доби у Невському роздали тижневий запас хліба, але потрапити до інших сіл Красноріченської громади не дозволила негода – дорожні шляхи дуже розмиті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині окупанти влаштували полігон на території заказника – ЦНС

Окрім того, вказується, що у так званій "лнр", у місті Ровеньки гірники не отримують зарплату та з опаскою очікують на новий рік, оскільки вважають, що можуть взагалі залишитися без роботи.

В місті відсутні світло та вода, через нещодавню негоду, а також, як пише канал Луганської ОВА, - через бездіяльність ремонтних бригад. Тим часом в окупаційній владі вже запевняють, що не вистачає чоловіків.

Доповнення

Щодо так званого "зниження цін" - ціни на продукти харчування та медичні препарати в "лнр" встановлюють, які забажають. Місцеві жителі, в  кого є змога, намагаються скуплятися на території росії, тому через це на кордоні з рф утворилася величезна черга, пише голова Луганської ОВА.

Нагадаємо

Російські війська обстріляли Торецьк у Донецькій області, пошкодивши пожежно-рятувальну частину, але ніхто з особового складу не постраждав. Об'єкти енергетичної інфраструктури України також стали мішенню для обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Запорізьку область близько 140 разів, є руйнування

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа атака на Київщину: рятувальники показали наслідки

     • 23022 переглядiв