okupanti-zruynuvali-bagatopoverkhivku-u-bakhmuti-pid-zavalami-mozhut-buti-lyudi

Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Бахмуті: під завалами можуть бути люди

 • 208631 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Цієї ночі російські окупаційні війська зруйнували багатоповерхівку у Бахмуті Донецької області, під завалами може перебувати четверо людей. Про це в Telegram повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі. Близько півночі росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті. За попередньою інформацією, під завалами може перебувати четверо людей. На місці працює ДСНС", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Також у Торецьку окупанти вдарили по лікарні – одна людина дістала поранення, пошкоджено три відділення.

У Світлодарській громаді росіяни обстрілювали Одрадівку та Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила.

Вночі були "прильоти" і по Сіверську – пошкоджено приватні будинки.

У Покровському районі рашисти ударили по тиловому Мирнограду та прифронтових Авдіївській та Очеретинській громадах. У Мирнограді влучили в шахту – поранили 1 людину. За попередньою інформацією, стріляли касетними боєприпасами зі "Смерчів".

Центр Авдіївки знову зазнав масованого артобстрілу, наслідки встановлюють. В Очеретинській громаді з "Ураганів" обстріляли Новобахмутівку – без постраждалих.

Доповнення

На Донеччині в районі Авдіївки та Бахмута ворог не полишає спроб прорвати оборону українських військ, проте зазнає невдачі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі