ukenru
okupanti-zrobili-velikden-chervonim-vid-krovi-zelenskiy-pro-vchorashni-obstrili

Окупанти зробили Великдень червоним від крові: Зеленський про вчорашні обстріли

 • 103532 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Російські окупанти зробили цей Великдень червоним від крові через атаки на мирних жителів. Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму зверненні, коментуючи обстріли російських окупантів, передає УНН.

Цитата

"Чи християни ці люди, які продовжували і вчора обстрілювати наші міста і громади. Які обстріляли Чугуїв, які вбили у Великдень ще 2 дітей в Донецькій області. Вбивати дітей, руйнувати життя, покривати цинічною і тотальною брехнею проти мирних міст. Усе, що робить росія на території України, це точно не християнство, це те, чому протистояв Христос", - сказав голова держави.

Деталі

Зеленський заявив, що росія зробила таке велике релігійне свято, як Великдень, трагедією для України. Оскільки саме це призвело до загибелі мирних жителів, зокрема й дітей.

"Російська армія зробила цей Великдень червоним і не тільки в календарі, але й червоним від крові. Християни такого не зробили б... тож, тримати свічку в руках у храмі ще не означає бути християнином", - підкреслив президент.

Додамо

Російські окупанти вчора випустили 9 крилатих ракет по місту Кременчук Полтавської області.

Крім того, пʼять російських ракет вдарили по обʼєктах інфраструктури в Полтавській області.

Також окупанти обстріляли місто Чугуїв у Харківській області. Поранено троє людей, серед яких матір з дитиною.

Українські Національні Новини

Суспільство