ukenru
okupanti-zdiysnili-50-aviaudariv-v-mariupoli-zastosuvali-fosforni-bombi-ta-raketi

У Маріуполі за ніч окупанти здійснили 50 авіаударів: застосували фосфорні бомби та ракети

 • 170940 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. У ніч на 28 квітня російські окупанти завдали 50 авіаударів по Маріуполю, застосувавши фосфорні бомби, ракети та артилерію. Про це заявив заступник командира українського полку "Азов" Святослав Паламар у відеозверненні, передає УНН.

Цитата

"Ця ніч це просто колосальна кількість фосфорних бомб, 50 авіаударів, ракети, арта і всього що може використати варвар проти людства. Хто може відповісти, чому ми сам на сам проти авіації та кораблів, проти артилерії, яка працює не зупиняючись вже 64 роки. Саме так, я не зробив помилку, бо в маріупольців день за рік. У мене питання, хто дав той час москві, щоб приховати злочини в Маріуполі? Хто дав орді можливість завозити проплачених пропагандистів в місто, в якому ще нещодавно було чути щасливий сміх маленьких українців", - сказав Паламар.

Деталі

Він зазначив, що для всіх військових слова і дія це одне і теж.

"Тому нам важко усвідомити чому нам обіцяють, та не діють. Не діють в той час як воїн помирає від отриманих поранень на полі бою, помирає повільно, помирає під авіаційними ударами в шпиталі…", - зазначив Паламар.

Він закликав військово-політичне керівництво до рішучих дій по деблокаді чи евакуації всіх тих хто сподівається та вірить в Батьківщину.

"Сьогодні я скажу не Маріуполь це Україна, а Україна - це Маріуполь", - наголосив Паламар.

Доповнення

Міська рада Маріуполя оприлюднила фото госпіталю в одному з укриттів "Азовсталі".

Нагадаємо

Захисники Маріуполя порахували, що окупанти витратили на війну в місті 1 111 200 180 доларів. Це без урахування витрат на паливо, екіпірування, харчування тощо.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП