okupanti-zavdali-udaru-po-odeskiy-oblasti-z-vikoristannyam-taktichnoyi-aviatsiyi-ok-pivden

Окупанти завдали удару по Одеській області з використанням тактичної авіації - ОК "Південь"

 • 2809159 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Сьогодні, 14 березня, російські окупанти завдали удару по Одеській області з використанням тактичної авіації. Ворог намагався працювати проти українських сил ППО, розповіла в ефірі національного телемарафону керівник пресцентру сил охорони та оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

"Ракетний удар був нанесений з використанням тактичної авіації. Літаки заходили з Чорного моря. Росіяни зазвичай так і роблять, оскільки побоюються систем ППО, проти яких і намагалися цього разу спрацювати. Ми говорили вже, що ворог буде вишукувати нову тактику дій, оскільки саме ППО заважає йому працювати в рамках масованих ракетних атак на які вони так покладалися", - повідомила вона.

Деталі

За словами Гуменюк, результативність української ППО під час таких атак, зокрема в південному регіоні, складає від 73% до 85%, що "ніяк не задовольняє ворога, який витрачає мільйони доларів та не отримує очікуваного результату".

Нагадаємо

Російські війська 14 березня завдали ракетний удар по Одеській області із застосуванням тактичної авіації, ракети знищено над морем, але уламки завдали шкоди на узбережжі.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли три громади Сумської області

     • 524000 переглядiв

    Поплічник путіна Башар Асад прибув в москву на переговори

     • 752932 переглядiв