okupanti-zavdali-2-raketnikh-ta-8-aviatsiynikh-udariv-po-obyektakh-v-ukrayini-genshtab

Окупанти завдали 2 ракетних та 8 авіаційних ударів по об’єктах в Україні – Генштаб

 • 239517 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Російські окупанти протягом доби завдали 2 ракетних, 8 авіаційних ударів та провели 13 обстрілів з систем реактивної артилерії по об’єктах в Україні. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Повідомляється, що від російських авіаційних і ракетних ударів, вогню з ворожих РСЗВ постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Білогорівка, Миколаївка, Верхньокам’янське, Весела Долина, Зайцеве, Юр’ївка, Нью-Йорк, Первомайське, Кам’янка, Времівка, Степове, Малі Щербаки, Сухий Ставок, Костромка, Біла Криниця та Мирне.

Цитата

«Протягом доби ворог завдав 2 ракетних, 8 авіаційних ударів та провів 13 обстрілів з систем реактивної артилерії по об’єктах на території України», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. В рамках командно-штабного навчання на полігоні “Брестський” збройні сили республіки білорусь відпрацювали розіграш дій з бойовою стрільбою щодо відбиття наступу умовного противника, з подальшим його витісненням за межі країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вранці рашисти обстріляли Сумщину з артилерії, 17 "прильотів"

Окрім того, Генштаб повідомляє, що на інших напрямках противник обстрілював нашу інфраструктуру із танків, мінометів та артилерії, а саме:
• на Сіверському напрямку - в районах населених пунктів Михальчина Слобода, Гай Чернігівської області та Харківка, Товстодубове, Гудове, Атинське і Стукалівка Сумської області;
• на Харківському напрямку – Козача Лопань, Баранівка, Куп’янськ;
• на Краматорському напрямку – Яремівка, Маяки, Пришиб, Білогорівка, Слов’янськ, Краматорськ, Старий Караван, Стародубівка, Спірне, Верхньокам’янське, Роздолівка, Григорівка та Закітне;
• на Бахмутському напрямку – Суха Балка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Соледар, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Яковлівка та Виїмка;
• на Авдіївському напрямку – Авдіївка, Орлівка, Ласточкине, Красногорівка, Опитне, Водяне, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка;
• на Новопавлівському напрямку – Вугледар, Пречистівка, Новоукраїнка та Времівка;
• на Запорізькому напрямку – Кам’янське, Мала Токмачка, Щербаки, Малі Щербаки, Чарівне, Нестерянка, Оріхів, Білогір’я, Гуляйпільське, Залізничне, Темирівка та Новопіль.
• на Південнобузькому напрямку артилерійських обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів. Крім того, ворог посилено вів повітряну розвідку БпЛА, здійснивши близько 70-ти вильотів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Економіст розповів, яким буде курс долара

     • 397783 переглядiв