ukenru
okupanti-zakriplyuyutsya-na-zakhoplenikh-rubezhakh-u-limani-genshtab

Окупанти закріплюються на захоплених рубежах у Лимані - Генштаб

 • 111850 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. На Лиманському напрямку ворожі підрозділи закріплюються на захоплених рубежах у населеному пункті Лиман. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На Донецькому напрямку агресор веде активні бойові дії на Лиманському, Сєверодонецькому, Бахмутському, Курахівському та Авдіївському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що основна мета – оточення наших військ у районах міст Лисичанськ і Сєверодонецьк та вихід на адміністративний кордон Луганської області.

"На Лиманському напрямку ворожі підрозділи закріплюються на захоплених рубежах у населеному пункті Лиман. Літаки штурмової авіації завдали три авіаційних удари у районі населеного пункту Діброва", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, внаслідок наступальних дій підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської області. Бойові дії тривають.

"Російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Прибузьке, Посад-Покровське, Благодатне, Осокорівка, Нововоронцовка, Новоолександрівка та інших. Силами зенітних ракетних систем С-300 противник продовжує нарощувати систему протиповітряної оборони", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що за підтримки артилерії та авіації росіяни вели наступ у напрямку Лиману.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП