ukenru
okupanti-za-minulu-dobu-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-139-raziv-i-40-naselenikh-punktiv-genshtab

Окупанти за минулу добу обстріляли українські позиції 139 разів і 40 населених пунктів, — Генштаб

 • 10683 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У своєму ранковому зведені Генштаб повідомив, що російська армія минулої доби завдала 139 ударів різного типу по 40 населених пунктах. Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалася 211 доба російського воєнного вторгнення в Україну.

Окупанти продовжують зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні захоплених територій, а також намагається зірвати активні дії Сил оборони на окремих напрямках.

Ворог обстрілює українські позиції вздовж лінії зіткнення, здійснює заходи щодо перегрупування своїх військ, постійно веде повітряну розвідку. Лише на Південнобузькому напрямку ворог здійснив понад 30 вильотів БпЛА.

За минулу добу ворог завдав 8 ракетних та 16 авіаційних ударів, здійснив 115 обстрілів з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Внаслідок ударів російських військ постраждала інфраструктура більш як 40 населених пунктів. Це, зокрема, Сіверськ, Мар’їнка, Веселе, Нескучне, Єгорівка, Безіменне, Білогірка, Миролюбівка та Високопілля.

Нагадаємо

Українська авіація на півдні знищила два російські "Орлани".

Українські Національні Новини

Війна