okupanti-vzhe-ne-prikhovuyut-scho-pid-privodom-ozdorovlennya-kradut-ditey-dlya-promivannya-mozku-mer-melitopolya

Окупанти вже не приховують, що під приводом "оздоровлення" крадуть дітей для "промивання" мізків - мер Мелітополя

 • 373158 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Окупанти вже не приховують істинних цілей викрадання українських дітей з ТОТ, відверто заявляючи про насадження російських цінностей. Вже відомо, що понад 1000 дітей росіяни вивезли у так звані табори для "промивання" мозку, повідомив під час телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров, УНН.

Деталі

На сьогодні українські діти, це найвразливіша категорія населення, на яку ворог всіляко намагається вплинути, наголосив Федоров.

“Понад 1000 дітей ворог вивіз у так звані табори, начебто, під прикриттям оздоровлення.Ми чітко розуміємо, що це не про оздоровлення, а про пропаганду і промивання мозку нашим дітям”, - сказав він.

Цитата

“І вже це ворог не приховує, тому що у одному ствердженні гауляйтера він сказав: «ми забираємо дітей в табір, для того, щоб вони зрозуміли що таке цінності, що таке сво і що таке їхня держава рф-ія»”, - повідомив міський голова Мелітополя.

Нагадаємо

Міністерство природи рф за допомогою місцевих "педагогів" та "влади" вивезли з тимчасово окупованих територій Запорізької області 77 дітей.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти втретє за липень атакували острів Зміїний

     • 678503 переглядiв

    На прикордонні Сумщини за ніч нарахували 83 вибухи

     • 309842 переглядiв