ukenru
okupanti-vstanovili-kontrol-nad-chastinoyu-zarichnogo-zakripitis-u-rubizhnomu-ne-zmogli-genshtab

Окупанти встановили контроль над частиною Зарічного, закріпитись у Рубіжному не змогли - Генштаб

 • 224378 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. На Донбасі окупанти встановили контроль над частиною населеного пункту Зарічне. Ворог намагався закріпитись в західній, північно-західній та східній частинах Рубіжного, успіху не досяг. Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ, передає УНН.

Деталі

За інформацією Генштабу, на Сєверодонецькому напрямку противник намагався здійснювати штурмові дії в напрямку населених пунктів Лиман та Яцьківка, успіху не мав. Окупанти встановили контроль над частиною населеного пункту Зарічне. Ворог намагався закріпитись в західній, північно-західній та східній частинах Рубіжного, успіху не досяг. Розпочав просування у напрямках населених пунктів Оріхове та Нижнє.

На Попаснянському напрямку підрозділи окупантів намагалися закріпитися на досягнутих рубежах. Ворог також проводив перегрупування та здійснював поповнення особовим складом і боєприпасами та підготовку до подальших штурмових дій.

На Курахівському напрямку, за підтримки артилерії, противник здійснив спробу наступу у напрямку населених пунктів Новомихайлівка та Мар’їнка. Успіху не мав.

Додамо

Російські окупанти здійснювали штурмові дії у напрямку населеного пункту Времівка, зазнали втрат та відійшли на раніше зайняті позиції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП