okupanti-vnochi-obstrilyuvali-prifrontovi-gromadi-donechchini-ye-zagibliy

Окупанти вночі обстрілювали прифронтові громади Донеччини, є загиблий

 • 93862 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Російські окупанти вночі обстрілювали прифронтові громади у центрі та на півночі області. Як інформує голова Донецької ОВА Павло Кириленко, внаслідок російських атак загинула людина, передає УНН.

Деталі

Близько 3:10 ночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці. За попередньою інформацією, постраждалих немає, але є руйнування: знищено будівлю коледжу та пошкоджено багатоповерхівки.

Також на Донецькому напрямку росіяни стріляли по Первомайському Очеретинської громади та Мар'їнці, Красногорівці і Катеринівці Мар'їнської громади — інформація про жертв та руйнування не надходила.

На Горлівському напрямку постраждали Часовоярська і Бахмутська громади. У Бахмуті 1 людина загинула, вигоріла будівля технікуму, постраждали приватні будинки. Натомість артобстріли по околицях Часовоярської громади, на щастя, обійшлися без постраждалих та руйнувань.

Доповнення

У Донецькій області виявили тіла чотирьох цивільних, загиблих під час окупації у Дробишевому. Ще одна людина загинула і четверо поранено у регіоні за 25 жовтня.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві офіційно з'явилася вулиця Героїв полку "Азов"

     • 465261 переглядiв

    Окупанти "евакуювали" з Херсона пам’ятник Потьомкіну

     • 143974 переглядiв