okupanti-vikoristovuyut-tekhniku-chasiv-kholodnoyi-viyni-rozvidka

Окупанти використовують техніку часів холодної війни – розвідка

 • 76396 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. росіяни везуть на фронт бронетехніку часів холодної війни, бо ВПК рф не може забезпечити потреб окупантської армії. Про це повідомив представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Через санкційну політику залишається і посилюються серйозні складнощі із сучасною технікою, оптикою, електронікою, чіпами, мікросхемами. Але разом з тим залишається значна кількість законсервованого озброєння, зокрема, бронетехніки. І відповідно певний рівень модернізації там є спроможність і можливість робити. Це не завжди відповідає планам противника, тому ми час від часу спостерігаємо старі зразки часів холодної війни або навіть ще раніше, які опиняються на фронті», - сказав Юсов.

Деталі

За словами Юсова, використання росією старої техніки це не привід радіти, бо воно всеодно «їздить, вбиває і стріляє». Тим не менше це показник того, що воєнно-промисловий комплекс агресора працює на межі можливостей і в умовах санкційного тиску має серйозні складнощі. В цілому російське ВПК не може забезпечити сьогодні потреб окупаційного корпусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пошкоджена техніка рф замість ремонту йде на металобрухт - партизани

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині на російській міні підірвався фермер

     • 52915 переглядiв

    Ракетні удари по Запоріжжю — ОВА

     • 77774 переглядiв

    "Бавовна" в Донецьку: окупанти заявили про шістьох загиблих

     • 69960 переглядiв