ukenru
okupanti-vidiyshli-z-vtratami-pislya-nastupu-u-napryamku-dovgenkogo-ta-dibrivnogo-genshtab

Окупанти відійшли з втратами після наступу у напрямку Довгенького та Дібрівного – Генштаб

 • 92285 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Російські окупаційні війська вели наступ у напрямку Довгенького та Дібрівного, проте зазнали втрат та відійшли. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На Слов’янському напрямку ворог обстріляв з артилерії наші підрозділи в районах населених пунктів Святогірськ та Рідне. Вів наступ у напрямку Довгенького та Дібрівного, зазнав втрат та відійшов", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на Бахмутському напрямку противник проводить штурм в населеному пункті Комишуваха, успіху не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти встановили контроль над східною частиною Сєвєродонецька

Окрім того, Генштаб повідомив про ситуацію на інших напрямках:

• На Сіверському напрямку противник активних дій не проводив, ознак створення ударних угруповань не виявлено. З метою демонстрації присутності та сковування дій підрозділів Сил оборони ворог продовжує утримувати у прикордонних районах Брянської та Курської областей підрозділи збройних сил російської федерації.
• З території Курської області ворог обстріляв з артилерії підрозділи Сил оборони в районах населених пунктів Білопілля та Стукалівка Сумської області.
• На Харківському напрямку основні зусилля противника зосереджені на утриманні зайнятих рубежів та стримуванні просування наших військ. З метою зниження наступального потенціалу наших військ ворог здійснює вогневе ураження позицій Сил оборони зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Руські Тишки, Золочів та Дергачі.
• На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних бойових дій окупанти не проводили.
• На Південнобузькому напрямку ворог продовжує інженерне обладнання позицій та рубежів. Вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Іванівка, Лепетиха та Зеленодольськ.
• Противник збільшив інтенсивність вогневого ураження наших військ із мінометів та ствольної артилерії в районах населених пунктів Снігурівка, Високопілля і Золота Балка. Продовжує обстріли об’єктів цивільної інфраструктури та житлових кварталів, обстріляв місто Миколаїв.
• На Бессарабському напрямку суттєвих змін в діяльності підрозділів противника не відмічається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Слов’янському напрямку противник здійснив перегрупування військ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП