okupanti-vden-obstryali-z-artileriyi-prikordonnya-kharkivschini-dsns-pokazali-likvidatsiyu-vinikloyi-pozhezhi

ДСНС показали ліквідацію пожежі, яка виникла внаслідок артобстрілів окупантів на прикордонні Харківщини

 • 300477 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. На прикордонні Харківської області, внаслідок влучання ворожої артилерії по селу Одноробівка виникла пожежа, повністю зруйнована приватна оселя. Жертв і постраждалих немає, пише УНН з посиланням на ДСНС.

Деталі

Сьогодні близько опівдня, ворог знову завдавав артилерійського обстрілу по прикордонному селу Одноробівка Золочівської громади Богодухівського району Харківщини.

Цитата

"В результаті влучання одного з боєприпасів у приватну оселю сталася пожежа і значні руйнування. Площа пожежі склала близько 50 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені 2 відділення Служби порятунку з селища Золочів та Луганського гарнізону ДСНС. О 13:55 пожежу було оперативно ліквідовано. Жертв та постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Впродовж минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Ізюмського та Куп'янського районів Харківської області. Зокрема, армія рф випустила керовану авіабомбу по селищу Кучерівка. 

Внаслідок обстрілів з артилерії та гелікоптерів села Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 5 приватних будинків, господарчі споруди, автомобіль та об'єкти електропостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака рф на Запоріжжя: рятувальники показали наслідки та уточнили кількість постраждалих

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У МХП стартували жнива

     • 872586 переглядiв