ukenru
okupanti-u-budinki-mistsevikh-zhiteliv-u-mariupoli-zaselyayut-nevidomikh-lyudey-miskrada

Окупанти у будинки місцевих жителів у Маріуполі заселяють невідомих людей - міськрада

 • 181715 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Російські окупанти у Маріуполі заселяють невідомих людей у будинки власників, які виїхали з окупованої території. Такий дозвіл видає місцева так звана селищна рада, яка працює під прапором так званої "днр". Про це повідомляє Маріупольська міська рада, пише УНН.

Цитата

«Відбирають – віддають іншим! У будинки маріупольців заселяють невідомих людей. Про це повідомила мешканка маріупольського селища Старий Крим. У будинки власників, які виїхали з окупованої території, заселяють невідомих», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що такий дозвіл видає так звана селищна рада, яка працює під прапором так званої "днр".

«Про те, що в мене живуть люди, я дізналася раніше, але через те, що зв'язку з родичами немає, сподівалася, що це сестра з 23 МКР. Але сьогодні мені повідомили, що селищна рада дала дозвіл певним людям. Я не можу уявити, що таке може бути в цивілізаційному світі. Боляче усвідомлювати, що це відбувається у нашому рідному місті», - поділилася мешканка маріупольського селища Старий Крим.

Зазначається, що це не поодинокий випадок, коли рашисти заселяють у чужі будинки та квартири тих людей, кого самі ж залишили без даху над головою.

«Більше того, коли приїжджають власники за своїми речами, нові мешканці можуть їх не віддати. Це свідчить про те, що на окупованій території панує тотальне самоуправство та беззаконня», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Рашистські окупанти продовжують готувати центр Маріуполя до параду "пабєди", який вони планують провести в місті 9 травня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП