ukenru
okupanti-shturmuvali-syevyerodonetsk-z-chotirokh-napryamkiv-golova-luganskoyi-ova

Окупанти штурмували Сєвєродонецьк з чотирьох напрямків – голова Луганської ОВА

 • 119879 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Російські окупанти намагалися увірватися до Сєвєродонецька одразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ та відступили. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, інформує УНН.

Цитата

"Одразу із чотирьох напрямків намагалися увірватися до Сєвєродонецька росіяни, але отримали гідну відсіч й відійшли на попередні позиції", – написав Гайдай.

Деталі

Рашисти продовжили обстрілювати з артилерії та мінометів житлові квартали. Постраждав майже кожний підконтрольний населений пункт. Між Сєвєродонецьком та Лисичанськом зруйнований проліт мосту поблизу залізничного вокзалу.

У Сєвєродонецьку за добу пошкоджено сім будинків, у Лисичанську – п’ять. Також по п’ять – у Тошківці та Нирковому. Чотири – у Врубівці, по три – у Гірському та Золотому, два – у Привіллі.

Ще не встановили точну кількість руйнувань після обстрілів Новодружеська, де житлові будинки пошкоджено одразу на трьох вулицях. Як і у Врубівці, по якій ворог завдав авіаційний удар.

Позиції українських військ на фронті окупанти обстрілюють вдовж усієї лінії зіткнення поблизу Лисичанська та Сєвєродонецька.

Ворог проводив наступальні та штурмові дії в районах Осколонівки, Пурдівки, Щедрищевого та Смолянинового. Наступ відбито, ворог зазнав втрат та був вимушений відійти на старі позиції.

Додамо

Протягом 21 травня ЗСУ відбили на Луганщині дев’ять атак, знищили п’ять танків, чотири артилерійські системи, десять одиниць бойової броньованої техніки та два автомобілі окупантів. Підрозділи ППО збили один російський БПЛА "Орлан-10".

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП