ukenru
okupanti-shtuchno-posilyuyut-gumanitarnu-krizu-na-zaporizhzhi

Окупанти штучно посилюють гуманітарну кризу на Запоріжжі

 • 97647 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Енергодарський міський голова Дмитро Орлов повідомив, що окупанти штучно посилюють гуманітарну кризу на Запоріжжі. Великі проблеми з обігом грошей: через не стабільний інтернет важко розплатитися картою та не вистачає готівки. Про це інформує УНН.

Деталі

Тривале блокування Інтернету на території міста призводить до того, що в магазинах і торгівельних точках майже неможливо здійснювати оплату по безготівкову розрахунку.

Залишилося зовсім обмаль магазинів, де можна оплатити по терміналу банківською картою. Для цього також потрібен стабільний зв’язок. Через відсутність мобільного інтернету або його низьку якість, майже не вдається здійснити оплату так, як пристосувалися люди за останні 3 місяці - перерахунком коштів з карти на карту через Приват24.

Навіть якщо вдається «піймати» інтернет, то час транзакції, а точніше очікування здійснення оплати займає іноді до 15-20 хвилин на одного покупця. Як наслідок, під магазинами величезні черги.

Разом з тим пропагандистські канали рф цинічно пишуть, що мобільний зв’язок та Інтернет блокує саме українська сторона. Насправді окупанти готують людей до переходу на зв’язок від російських мобільних операторів і провайдерів. Та на даний час в Енергодарі такої можливості немає навіть технічно.

На фоні всього що відбувалося три місяці і продовжує відбуватися далі, рівень підтримки рф навіть серед тих громадян, які раніше виявляли нейтральну позицію, стрімко падає. Кадрові проблеми окупантів також не вирішені а тільки посилюються.

Нагадаємо

В Енергодарі зросла кількість викрадань окупантами людей.

Українські Національні Новини

Суспільство