ukenru
okupanti-proveli-perepis-cholovichogo-naselennya-na-khersonschini-oblrada

На Херсонщині окупанти провели перепис чоловіків – облрада

 • 76220 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Російські окупанти поки не роздавали повістки на захоплених територіях Херсонської області, але провели там перепис чоловіків. Про це під час брифінгу розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, інформує УНН.

Цитата

"Мобілізації як такої ще не відбувається, повісток вручено не було. Але на цьому тижні відбувся так званий перепис населення. Представники окупаційної адміністрації ходили по домівках, зокрема по місту Херсону, з метою перепису населення. Найголовніше те, що вони відмічали чоловіків віком від 18 до 35 років. Тобто фактично метою цього перепису населення було виявити місцеперебування чоловіків призовного віку", – сказав Хлань.

Деталі

Депутат облради також розповів, що колаборант сальдо анонсував створення у Херсонській області так званих "добровольчих батальйонів" і заявив, що вже є "списки охочих служити". Але ці списки ніхто не бачив, як і "добровольчих батальйонів", додав Хлань.

Нагадаємо

Російські окупанти максимально ускладнили виїзд із Херсонщини – потрібно надати свої особисті дані та пояснити мету поїздки.

Українські Національні Новини

Війна