ukenru
okupanti-posilyuyut-teror-v-melitopoli-v-misti-oblashtuvali-pyat-kativen-ta-zavezli-800-politseyskikh-mer

Окупанти посилюють терор в Мелітополі: в місті облаштували п’ять катівень та завезли 800 “поліцейських”— мер

 • 697692 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Російські окупанти посилюють терор у тимчасово-окупованому Мелітополі. Як повідомив міський голова Іван Федоров в ефірі одного з телеканалів, окупанти облаштували, щонайменше, п’ять катівень та завезли 800 “поліцейських”, передає УНН.

Деталі

За словами мера, спротив в місті лише посилюється. Мелітополь стоїть у першу чергу в списку щодо звільнення окупованих територій. Проте, після кожних вдалих ліквідацій рашистів на тимчасово окупованій Мелітопольщині росіяни починають шукати тих, хто допомагає ЗСУ та спецслужбам, та відправляють їх під “суд”.

Цитата

“На минулому тижні окупанти почали не лише забирати в полон, а влаштовувати справжнє судилище в тимчасово окупованому Мелітополі. Вони завезли туди якихось суддів з рф, та почали засуджувати наших мешканців до якихось ув'язнень”, – заявив мер.

Він навів у приклад мешканку Мелітополя, яка відправляла кошти на допомогу Збройним Силам. Жінку знайшли, та віддали під так званий “суд”.

“Є ще гірше покарання, коли просто катують наших мешканців. Спочатку забирають їх в полон, потім тероризують і катують. В Мелітополі, щонайменше, п'ять катівень. Ми радимо нашим мешканцям при першій можливості виїжджати з тимчасово окупованої території. Тому що, рашисти будуть посилювати терор. Про те, що вони завезли 800 поліцейських - вже добре відомо. Про те, що суддів завезли - добре відомо”, – додав Федоров.

Доповнення

У місті Мелітополь, колаборантам, які працюють в окупаційній адміністрації, пропонують зректись громадянства України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП