ukenru
okupanti-ponad-115-raziv-vidkrivali-vogon-po-ukrayinskikh-pozitsiyakh-v-rayoni-mayzhe-50-naselenikh-punktiv-genshtab

Окупанти понад 115 разів відкривали вогонь по українських позиціях в районі майже 50 населених пунктів, — Генштаб

 • 95202 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Генштаб у  ранковому зверненні повідомив, що російська окупаційна армія понад 115 разів відкривала вогонь по українських позиціях в районі майже 50 населених пунктів. Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалася 219 доба російського воєнного вторгнення в Україну.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на повній окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Завдає ударів по цивільній інфраструктурі та помешканнях мирного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

За минулу добу російські окупанти завдали 5 ракетних та 11 авіаційних ударів, здійснили понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території нашої держави.

Від ворожих ударів постраждало майже 50 населених пунктів. Серед них - Слов’янськ, Краматорськ, Бахмут, Дніпро, Кривий Ріг, Миколаїв, Нікополь, Вознесенськ, Павлівка, Високопілля, Білогірка та Мирне.

Нагадаємо

Цієї ночі під сильними обстріляли опинилися Запоріжжя, Дніпро, Одеса та Миколаїв.

Українські Національні Новини

Війна