ukenru
okupanti-pidirvali-dva-mosti-na-khersonschini-bo-boyatsya-kontrnastupu-zsu-kim

Окупанти підірвали два мости на Херсонщині, тому що боялися контрнаступу ЗСУ – Кім

 • 251895 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Російські окупанти підірвали два мости в Херсонській області через річку Інгулець у районі населених пунктів Давидів Брід та Велика Олександрівка, щоб запобігти контрнаступу ЗСУ. Про це у своєму відеозверненні заявив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, повідомляє УНН.

Цитата

“Підрив мостів свідчить, що окупанти бояться контрнаступу, і підривають вони, відходячи. Вони бояться прориву наших ЗСУ”, – заявив Кім.

Додамо

Російські війська, намагаючись уповільнити контрнаступ українських підрозділів, обстрілюють підходи до своїх позицій у Херсонській області, завдаючи ударів і по населених пунктах.

"Продовжуючи вкривати підступи до своїх позицій артилерійсько-мінометним вогнем, ворог не гребує обстрілами населених пунктів касетними боєприпасами з реактивних систем залпового вогню „Торнадо-С“ та гармат ствольної далекобійної артилерії „Піон“ калібром 203 мм", – ідеться у зведенні ОК.

Нагадаємо

Оперативне командування "Південь" повідомило, що спецпідрозділи рашистів підірвали мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки.

Українські Національні Новини

Суспільство