ukenru
okupanti-peregrupovuyut-sili-u-chornomu-mori-ta-naroschuyut-boyovi-mozhlivosti-na-zmiyinomu

Окупанти перегруповують сили у Чорному морі та нарощують бойові можливості на Зміїному

 • 142797 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Російські окупанти перегруповують сили у Чорному морі та продовжують нарощувати свої бойові можливості на острові Зміїному. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, передає УНН.

Цитата

«У Чорному морі кораблі чорноморського флоту російської федерації продовжують проводити певні маневрування та перегрупування. Наразі відомо про те, що з крилатими ракетами на борту знаходиться один надводний корабель та один підводний човен, а також декілька десантних човнів», - сказав Братчук у ранковому відеозведенні.

Деталі

За його словами, ризик висадки морського десанту залишається постійним, але наразі не видно особливу підготовку ворога до активної фази проведення саме десантної морської операції.

«На острові Зміїному ворог продовжує нарощувати свої бойові можливості, але стримуючі заходи проводять і наші ЗСУ, зокрема Військово-морські сили», - розповів Братчук.

Окрім того, він повідомив, що ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів. Сили оборони виконують бойові завдання.

Доповнення

Оперативне командування "Південь" повідомляло, що в акваторії Чорного моря перебувають російський корабель і підводний човен із 12-ма крилатими ракетами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП