ukenru
okupanti-obstrilyali-nevelske-poshkodzheno-ta-zruynovano-budinki-politsiya-provodit-perevirku

Окупанти знову обстріляли Невельське: пошкоджено та зруйновано будинки. Поліція проводить перевірку

 • 17763 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Сьогодні вночі окупанти вдруге за тиждень обстріляли село Невельське у Покровському районі Донецької області. Пошкоджено сім будинків, два з них зруйновано. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані МВС.

Деталі

"Вранці, о 6:45, до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що о 02:30 село Невельське зазнало обстрілу з боку незаконних збройних формувань", — ідеться у повідомленні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції Авдіївки. Правоохоронці оглядають селище, документують наслідки обстрілу та з’ясовують, яка допомога потрібна місцевим жителям.

Станом на 11:00 зафіксовано пошкодження семи будинків, два з яких зруйновано. Жертв серед населення немає. Перевірка триває.

Додамо

Вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). Стаття передбачає позбавлення волі від восьми до 12 років.

Це вже другий удар бойовиків по цьому селу протягом останнього тижня. У неділю, 14 листопада, внаслідок обстрілу Невельського було пошкоджено дев'ять будинків.

Нагадаємо

Протягом минулої доби, 16 листопада, на сході України з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Стан його здоров’я задовільний.

Українські Національні Новини

Суспільство