okupanti-obstrilyali-kostyantinivsku-gromadu-ye-zagibliy-ta-poraneni

Окупанти обстріляли Костянтинівську громаду: є загиблий та поранені

 • 275151 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Окупанти обстріляли Костянтинівську громаду. В результаті дій росіян одна людина загинула, ще двоє – отримали поранення. Як повідомили в Офісі Генерального прокурора розпочато досудові розслідування за фактами вбивства одного та поранення двох цивільних, пише УНН.

Цитата

«За даними слідства, 30 липня 2023 року о 14:15 армія рф обстріляла м. Костянтинівку. За попередніми даними, окупанти використали артилерію. Від вибухів дістали осколкових поранень сусіди – 24-річний чоловік та 81-річна жінка. На момент обстрілу постраждалі перебували вдома. Парамедики надали їм допомогу прямо на місці», - йдеться у повідомленні ОГПУ.

Крім того, о 05:30 російські війська завдали, ймовірно, ракетного удару по с. Предтечиному Костянтинівської МТГ. Внаслідок влучання у приватний будинок під завалами опинився 57-річний чоловік. Від отриманих травм він загинув на місці.

«Снарядами пошкоджено щонайменше 12 житлових будинків та газопровід», - повідомили в ОГПУ.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Київське «Динамо» розгромило закарпатський «Минай»

     • 649032 переглядiв