okupanti-ne-zabezpechili-vchasne-pidvezennya-lyudey-gumanitarniy-koridor-z-mariupolya-sogodni-ne-spratsyuvav

Окупанти не забезпечили вчасне підвезення людей: гуманітарний коридор з Маріуполя сьогодні не спрацював

 • 134701 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. На жаль, гуманітарний коридор з Маріуполя сьогодні не спрацював так, як планувалося. Про це повідомила віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук у Telegram, пише УНН.

Деталі

За словами Верещук, через відсутність контролю над власними військовими на місцях окупанти не змогли забезпечити належне припинення вогню.

Також через властиву неорганізованість та нехлюйство окупанти не змогли забезпечити вчасний підвіз людей до точки, де чекали десятки наших автобусів і швидких, додала віце-прем’єр.

"Завтра зранку ми поновимо наші зусилля на Маріупольському напрямку. Звертаюсь до наших людей в Маріуполі: ми будемо боротись за кожного з вас!" - резюмувала Верещук.

Додамо

Як повідомляв УНН, в Оріхові стояла колона автобусів та машин швидкої допомоги готова для продовження евакуації маріупольців.

Раніше

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що сьогодні, 20 квітня, запланували гуманітарний коридор для евакуації з Маріуполя у Запоріжжя, за маршрутом можливі зміни, з огляду на складну безпекову ситуацію.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі