okupanti-na-luganschini-posilyuyut-propuskniy-rezhim-ova

Окупанти на Луганщині посилюють пропускний режим - ОВА

 • 200288 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Війська рф на тимчасово окупованих територіях Луганської області посилюють пропускний режим. Відтак, вони починають перевіряти цивільних на наявність паспорту рф у Сватівському районі, а з 1 серпня значно обмежать в'їзд до Рубіжного. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор на своїй сторінці в Telegram, передає УНН.

Цитата

"Загарбники вже не знають, як боротися з "бавовною" та її походженням. Зв’язок у містах та селах уздовж лінії фронту вони вимкнули вже декілька місяців тому. Постійно посилюють пропускний режим", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Лисогор зазначив, що з 1 серпня буде значно обмежений в’їзд до Рубіжного. Окупанти не пускатимуть тих громадян, хто не матиме місцевої реєстрації, навіть перевізників.

"Тобто, якщо людина винайме автівку в іншому місті, то в кращому випадку її підвезуть до блокпосту", - поінформували в ОВА.

Повідомляється, що для індивідуальних потреб необхідно до 31 липня оформити перепустку в окупаційній адміністрації. Термін її дії – місяць. Голова ОВА додав, що у Сватівському районі також зростає кількість контрольно-пропускних пунктів. Там починають перевіряти кожного на наявність паспорту рф, і якщо в людини залишаються документи українського зразка – її запрошують на "бесіду".

Нагадаємо

Голова Луганської ОВА Артем Лисогор 20 липня повідомив, що російські загарбники регулярно обстрілюють деокуповані села в Луганській області. Вчора завдали ударів по Невському, Новолюбівці та Білогорівці. У двох із них залишається достатня кількість цивільних.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти на Луганщині посилюють пропускний режим - ОВА

     • 200288 переглядiв

    Україна може отримати F-16 до кінця року - Кірбі

     • 196187 переглядiв

    Кулеба про "зернову угоду": ми готові піти на будь-який ризик

     • 325151 переглядiв

    Сили оборони ведуть важкі бої біля Бахмута - Генштаб

     • 193450 переглядiв