ukenru
okupanti-mozhut-vidkriti-drugiy-front-na-kiyivskomu-napryamku

Окупанти можуть відкрити «другий фронт» на Київському напрямку

 • 254442 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Існує загроза спроби російських окупантів відкрити «другий фронт» на Київському напрямку. Про це повідомив пресофіцер 112-ї київської бригади територіальної оборони ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

«Війна не закінчилася, тому киянам, мешканцям столиці зарано розслаблятися… Для Києва існує загроза, насамперед терористичних обстрілів з боку росії балістичними та крилатими ракетами… Також існує загроза спроби російських окупантів відкрити «другий фронт» на Київському напрямку», - розповів Ковальов.

Деталі

Окрім того, він зазначив, що помилки лютого-квітня враховані.На Київському напрямку величезна кількість засобів та сил залучені до оборони столиці.

Доповнення

Раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що у Міноборони немає інформації про можливий наступ на Київ "прямо сьогодні". Але зазначила, що потрібно ми розуміти, що загроза столиці і всій території України є постійною.

Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов повідомляв, що наразі не зафіксовано ознак формування нового російського угруповання для повторного наступу на Київ – раптово або за короткий термін атакувати столицю неможливо.

Українські Національні Новини

Суспільство