ukenru
okupanti-masovo-vikradayut-cholovikiv-na-timchasovo-zakhoplenikh-teritoriyakh-i-vimagayut-vikup-perekhoplennya-sbu

На Запоріжжі окупанти масово викрадають чоловіків і вимагають викуп – перехоплення СБУ

 • 131839 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Cлужба безпеки України перехопила декілька розмов мешканців тимчасово захопленої Запорізької області з так званою "тимчасовою військовою адміністрацією рф" в регіоні. Вони скаржилися, що їхніх чоловіків масово викрадають і потім вимагають викуп, передає УНН.

Деталі

Сума за "повернення до нормального життя" залежить від статків родини і коливається у межах від 10 до 30 тис. доларів. Для прикладу, ось кілька звернень громадян до так званої "тимчасової військової адміністрації рф" у Мелітополі Запорізької області.

Цитата

"Только что приехали ваши ребята, с комендатуры, закрыли моего мужа в багажник и увезли. Ни документы не предоставили, нигде ничего… Скрутили, загрузили в багажник. Машину забрали, мотоблок… сказали, что они с полиции… У меня мужа забрали и сказали, что увезли в Мелитополь в 58-ю армию или 58-я армия забрала. Как мне быть?" - бідкається жінка.

Як зазначається, на усі ці питання приблизно однакова відповідь, що телефоном вони не вирішуються. А вже по приїзду родичам озвучують "прайс" і починаються торги. СБУ системно фіксує злочини окупантів та їхніх пособників. 

Нагадаємо 

Через проблеми з логістикою та відсутність продуктів харчування російські окупанти знову почали їсти собак.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП