okupanti-gotuyutsya-do-novoyi-khvili-mobilizatsiyi-na-tot-tsns

Окупанти готуються до нової хвилі “мобілізації” на ТОТ - ЦНС

 • 970709 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. На тимчасово підконтрольних російським загарбникам територіях Луганської області окупанти готуються до проведення осіннього призову на "військову службу" до своєї армії. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

Наразі представники псевдо-військкоматів окупантів у Луганській області розробили так званий план, згідно з яким проводять обхід щодо проведення звірок наявних призовників на підконтрольних загарбникам "підприємствах" та інших "установах".

"Так, ще минулого року ворог утворив "військкомати", які сформували списки жителів ТОТ Луганської області з метою постановки на військовий облік призовників, які представляють в основному молоду верству населення регіону", - йдеться у публікації.

У ЦНС пишуть, що інтервенти таким чином проводять підготовчі дії щодо проведення осіннього призову жителів тимчасово окупованих територій на сході України у ворожу армію.

"Зауважимо, росіяни в черговий раз демонстративно порушують 51 статтю Женевської Конвенції, у якій вказано, що окупаційна "влада" не має права примушувати осіб, що перебувають під захистом служити в її збройних силах чи інших силових структурах", - додали в Центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Луганщині збільшують присутність, щоб відтягнути війська з успішних ділянок – ОВА



Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти готуються до нової хвилі “мобілізації” на ТОТ - ЦНС

     • 970709 переглядiв

    Ситуація на фронті: протягом доби відбулось 11 бойових зіткнень

     • 784509 переглядiв

    Окупанти обстріляли прикордоння Сумщини 22 рази

     • 737302 переглядiв