okupanti-gotuyutsya-do-novogo-raketnogo-udaru-z-pyatnitsi-kim

Окупанти готуються до нового ракетного удару з п'ятниці - Кім

 • 2431512 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім попередив, що окупанти технічно готові до нового ракетного удару з п'ятниці, тому закликав громадян не ігнорувати повітряну тривогу, передає УНН.

Цитата

“Мушу прокоментувати моє вчорашнє повідомлення щодо того, щоб не ігнорували тривогу. Це дійсно так. Вважаю, що в ці дні дійсно треба бути готовими до всього. Росіяни технічно готові до завдання удару. Завдяки діям наших Збройних Сил і Головного управління розвідки, росіяни переносять ці удари через певні причини”, - сказав він у відеозверненні.

Деталі

Кім додав, що окупанти наразі готуються до нового обстрілу все сильніше, зокрема, дорозвідують, змінюють тактику, що становить складність для України вирахувати плани окупантів.

“Але, тим не менш, вчора, і пару днів тому вони перші дрони запускали для того, щоб це була або фейкова атака, або дорозвідати ППО. Тобто, вони, технічно, готові з п’ятниці для нанесення чергового ракетного удару. Але, на щастя, його переносять, через протидію нашими Збройними Силами”, - додав Кім.

Як додав Кім в ефірі телемарафону, "я розумію, що окупанти готові вже 3-4 дні, щонайменше з п'ятниці, там на бойовому чергуванні, готові, заряджені літаки ТУ стоять - 9 штук щонайменше". "Вони проводили дорозвідку супутником нових цілей, які раніше вони не шукали,.. це більш по транспортній інфраструктурі. Та також вони змінили тактику і намагаються безпілотниками відволікати увагу,.. щоб прикривати імовірний свій ракетний удар", - зазначив він.

Доповнення

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім минулої доби закликав не ігнорувати повітряну тривогу, адже "щось намічається".

В ОК "Південь" зазначали, що нічні атаки дронів та активність авіації рф свідчать про високу ймовірність ракетних ударів, окупанти вивели у Чорне море ракетоносій з 4 ракетами "Калібр".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 41774 переглядiв

    Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

     • 68703 переглядiв

    Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

     • 66018 переглядiв

    Новини по темі

    Окупанти готуються до нового ракетного удару з п'ятниці - Кім

     • 2431512 переглядiв

    росіяни знову обстріляли Херсон, є жертва - ОП

     • 867882 переглядiв

    Лукашенко відправився з державним візитом до Китаю

     • 2241861 переглядiв

    У рф закрили авіапростір над санкт-петербургом

     • 987549 переглядiв

    Два великі міста Криму залишилися без води

     • 1244165 переглядiв