ukenru
okupanti-drukuyut-byuleteni-dlya-referendumu-na-khersonschini-genshtab

Окупанти друкують бюлетені для “референдуму” на Херсонщині – Генштаб

 • 139850 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. На захопленій території Херсонської області окупанти проводять підготовку до проведення так званого “референдуму” - друкуються бюлетені, уточнюються особисті дані українців. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На тимчасово захопленій території Херсонської області окупантами проводиться підготовка до проведення так званого “референдуму”, друкуються бюлетені, уточнюються особисті дані місцевих громадян України. При цьому, російські загарбники продовжують перешкоджати виїзду за межі захопленої території мирним жителям", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в придністровському регіоні Республіки Молдова, у зв’язку з численними провокаціями з боку росії, запроваджено “червоний” рівень терористичної небезпеки.

"Особовий склад силових структур переведено на “казармений стан”, посилено контроль на блокпостах, скасовано підготовку до проведення святкового параду 9 травня", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

16 квітня уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що в період з 1 по 10 травня російські окупанти збираються проводити на захопленій ними території Херсонської області так званий "референдум" про створення так званої "ХНР".

Президент України Володимир Зеленський звертався до жителів південних регіонів. Він закликав їх не надавати російським окупантам особисту інформацію, оскільки її можуть використовувати для так званого референдуму.

Додамо

Зеленський заявляв, що у разі якщо будуть знищені захисники і мирні жителі у Маріуполі, якщо буде проголошено "референдум" на тимчасово окупованих територіях, Україна вийде з будь-яких перемовних процесів.

Українські Національні Новини

Суспільство