okupanti-88-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsi-v-rayonakh-bilsh-nizh-30-naselenikh-punktiv-genshtab

Окупанти 88 разів обстріляли українські позиці в районах більш ніж 30 населених пунктів, — Генштаб

 • 104064 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Генштаб у ранковому зведенні повідомив, що російська окупаційна армія 88 разів обстріляла українські позиці в районах більш ніж 30 населених пунктів, передає УНН.

Деталі

Розпочалася 235 доба російського воєнного вторгнення в Україну.

Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж усієї лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборонних позицій та рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, завдає ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення.

Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 23 авіаційні удари, здійснив до 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів противника зазнали об’єкти та мирні громадяни в районах більш ніж 30 населених пунктів. Зокрема це – Нікополь і Шахтарське Дніпропетровської області; Глушківка на Харківщині; Оріхів і Малі Щербаки Запорізької області; Дмитрівка - Київської; Білогірка на Херсонщині та Вугледар на Донеччині.

Нагадаємо

Оперативне командування “Південь” у зведенні за добу повідомило, що російська окупаційна армія атакувала південні рубежі України безпілотниками “Орлан-10” та ракетою типу “Онікс”,

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 16 жовтня

     • 140582 переглядiв

    Президент розповів, де на фронті найтяжча ситуація

     • 266252 переглядiв