okupant-perezhivaye-scho-pislya-perekhoplenoyi-rozmovi-yogo-budut-sudiit-v-rosiyi

Боїться сісти за ґрати в рф: СБУ перехопила зізнання окупанта

 • 155645 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Російський військовий Павло Клименко, який, за даними СБУ, є прихильником нацизму, переймається, що після викриттів Служби безпеки його можуть судити в рф. Йдеться про нове перехоплення розмови окупанта зі своїми знайомими в росії. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу СБУ.

Деталі

Військовослужбовець дізнався, що Служба безпеки України перехопила його розмову з матір’ю і дуже переживає з цього приводу, запитуючи думку своїх друзів.

Цитата 

"На сайті СБУ опублікували запис дзвінка з твоєю матір'ю, в якому ти кажеш, що всіх переб'єш і перевбиваєш. Там твої фото, дані", - розповіла окупанту його подруга.

Наразі рашист Іван гуглить статті кримінального кодексу рф, щоб зрозуміти, скільки років йому загрожує за розпалювання ненависті та пропаганду нацизму, з яким рф нібито прийшла "боротися" в Україну.

"Ми знаємо, що ти читаєш СБУ, тому ось тобі новий квест: загугли, скільки тобі "світить" у міжнародних судах за порушення законів і звичаїв війни", - радять у відомстві. 

Доповнення 

24 лютого близько 4 ранку президент росії володимир путін оголосив "спеціальну військову операцію на Донбасі". За його словами, це пов'язано із необхідністю "демілітаризації та денацифікації України".

З початку вторгнення рф Збройні сили України знищили вже приблизно 24 200 окупантів. У Генштабі ЗСУ додали, що протягом минулої доби найбільші втрати окупантів зафіксували на Ізюмському напрямку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб ЗСУ: знищено вже приблизно 24 200 окупантів

     • 119678 переглядiв

    У Чернігівській області заборонили продаж алкоголю - ОВА

     • 90948 переглядiв