ukenru
ogolosheno-pidozri-5-visokoposadovtsyam-minoboroni-ukrayini-truba

Оголошено підозри 5 високопосадовцям Міноборони України - Труба

 • 21961 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Сьогодні оголошено підозри п‘яти високопосадовцям Міністерства оборони України. Про це під час брифінгу заявив директор ДБР Роман Труба, передає кореспондент УНН.

“Хочу розказати про результати у ще одному важливому для нас провадженні. Сьогодні почато оголошення підозр і оголошено підозри 5 високопосадовцям Міноборони України... та контроль якості речового майна під час його закупівлі, а також під час його виробництва”, - сказав Труба.

З його слів, зазначені особи, за попередньою змовою, здійснили закупівлю неякісного речового майна для ЗСУ за завищеними цінами, та майна, що не відповідає вимогам.

“Так, мова йде про бронежилети 1-4 класу захисту, який прострілюється. Підозри оголошено: генерал-майору, начальнику головного управління ЗСУ, а також 4 високопосадовцям головного управління ЗСУ”, - заявив він.

Як повідомляв УНН, Державне бюро розслідувань підозрює керівництво Міністерства оборони у закупівлі військового майна за завищеними цінами, зокрема бронежилетів, які до того ще й прострілюються, і наметів, непридатних до вжитку.

Пізніше Бюро опублікувало фрагменти розмов чиновників Міноборони щодо закупівлі неякісних бронежилетів.

Українські Національні Новини

Політика