ukenru
odnomu-z-obvinuvachenikh-u-spravi-pro-bunt-tornado-obrali-zapobizhniy-zakhid

Одному з обвинувачених у справі про бунт “Торнадо” обрали запобіжний захід

 • 10141 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Шевченківський райсуд Києва обрав обвинуваченому у справі екс-бійців “Торнадо” – Бистрицькому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Шевченківського суду у Facebook.

Сьогодні було розглянуто клопотання сторони обвинувачення щодо застосування відносно обвинуваченого Бистрицького запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зазначене клопотання судом задоволено частково та застосовано до обвинуваченого Бистрицького запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Також, суд переніс підготовче засідання у справі про бунт “Торнадо” на 25 вересня о 12:00 у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-бійців “Торнадо”, а саме: Оніщенка Р.І., Ляшука Д.А., Гульчука Б.П., Куста М.В., Глєбова М.В., Холода І.І., Пламадяли А.М., Цукура М.В., Бистрицького П.М.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, у 2017 році суд визначив покарання 8 “торнадівцям” на строк від 8 до 11 років позбавлення волі, ще 4 особам — до 5 років зі звільненням відбування покарання з випробуванням. У 2018 році “торнадівці”, за сприяння службової особи ДУ “Київський слідчий ізолятор” вчинили бунт, що супроводжувався насильством, підпалами, знищенням майна, захопленням державної установи та опором правоохоронним органам із застосуванням незаконної зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП