ukenru
odeshchyna-v-topi-rehioniv-yaki-naibilshe-dopomahaiut-armii-kiper

Одещина в топі регіонів, які найбільше допомагають армії - Кіпер

 • 30720 переглядiв

Одеська область увійшла до топ-5 регіонів, які надали найбільшу допомогу українській армії, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер.

Одеська область входить у топ-5 регіонів, які найбільше допомагають українській армії. Про це у інтерв’ю "Главком" розповів очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

"Зараз я намагаюся усіх мерів, усіх голів громад на Одещині, а таких в області 91, консолідувати. Намагаюся з усіма спілкуватися, хочу, щоби ми всі спрямували наші зусилля на роботу, допомогу нашій армії…Одеська область входить у топ-5 регіонів, від яких була максимальна допомога нашій армії", - розповів він.

Алгоритм простий, каже очільник Одеської обладміністрації, від військових до командування надходить запит на потреби і командування визначає пріоритети, які в ОДА намагаються задовольнити.

Разом з тим обладміністрація координує контроль за видатками місцевих бюджетів - аби кошти використовувалися раціонально, наголосив Кіпер.

"У нас є така група з фахівців "Прозорість і причетність", до якої залучені представники СБУ, Бюро економічної безпеки, прокуратури, податкової, громадські організації. То вони моніторять діяльність фірм, зокрема які будують.

 Окрім того, своєму заступникові я поставив задачу, щоби ми вибірково брали якісь елементи з цих будівництв і перевіряли якість. Я не спеціаліст у тому, щоби визначити, наприклад, марку цементу, яким будують. А в різних марок цементу різна ціна. Тому хочу, щоби зокрема і марку цементу перевіряли незалежні структури, проводили експертні дослідження", - розповів очільник Одеської обладміністрації.

Посилення обороноздатності: Кіпер показав нові фортифікаційні споруди17.03.24, 18:34 • [views_0]

Лілія Подоляк

Війна