odeshchyna-rehion-z-vysokym-stupenem-bezbariernosti-prote-roboty-shche-bahato-kiper-pro-pidsumky-zasidannia-rady-bezbariernosti

Одещина - регіон з високим ступенем безбар’єрності, проте роботи ще багато: Кіпер про підсумки засідання Ради безбар’єрності

 • 28894 переглядiв

Одеська ОВА долучилася до підсумкового засідання Ради безбар’єрності. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Захід відбувся за участі першої леді Олени Зеленської, прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. А ще представників уряду, міжнародних партнерів та голів обласних військових адміністрацій.

"Протягом цього року ми втілювали важливі проєкти: в освіті, медицині, цифрових послугах, реабілітації, сфері працевлаштування. Нині Одеська область - регіон з високим ступенем безбар’єрності, проте роботи ще дуже і дуже багато. Зробити Одещину повністю інклюзивною та безбарʼєрною - надважливо. Особливо, коли окрім інших соціальних викликів на країні тягар великої війни. Спільно будемо робити все задля комфортного життя всіх людей, як і в містах, так і селах Одеської області", – прокоментував Кіпер.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    рф на окупованих територіях призначила керівників "судів"

     • 26549 переглядiв

    Масовану DDoS-атаку на monobank відбили - Гороховський

     • 34189 переглядiв

    Благодійники на Донеччині роздали 900 продуктових наборів

     • 23408 переглядiв