ukenru
odeschina-gotuyetsya-do-ymovirnoyi-poveni-golova-oda

Одещина готується до ймовірної повені - голова ОДА

 • 15913 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. В Одеській області готуються до ймовірної повені, мобілізовано керівників Біляївського та Білгород-Дністровського районів, Маяківської та Яськівської ОТГ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций, передає УНН.

"Сьогодні зранку зібрав термінову нараду щодо ситуації з повінню – Бессарабія та північ області вже потерпають від негоди. Велика кількість води насувається з Західної України у наш регіон та ми вже готуємося до зустрічі з природним лихом", - написав Куций.

За його словами, мобілізовано керівників Біляївського та Білгород-Дністровського районів, Маяківської та Яськівської ОТГ.

"Саме вони можуть бути уражені негодою у першу чергу, а тому вже зараз разом із працівниками ДСНС, національною поліцією та прикордонниками працюємо, щоб вжити всіх необхідних заходів безпеки та обмежити доступ людей у найближчі дні до потенційно небезпечних місць", - зазначив Куций.

Також разом з Басейновим управлінням водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю у посиленому режимі проводиться моніторинг і контроль за обстановкою на водних об'єктах.

"Ми добре знаємо, що з природою краще не жартувати. У ці вихідні мешканцям Одещини та туристам краще пропустити відпочинок на річці чи лимані. Це може бути смертельно небезпечно", - додав він.

Нагадаємо, у західних областях України після паводку відновили рух основними дорогами.

Українські Національні Новини

Суспільство