ukenru
ochilnik-politsiyi-kirovogradschini-vstanoviv-rekord-ukrayini

Очільник поліції Кіровоградщини встановив рекорд України

 • 11224 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 5 травня. УНН. Очільник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко на змаганнях із жиму лежачи встановив рекорд України. Про це повідомила прес-служба ГУНП в Кіровоградській області, передає УНН.

"Сергію Кондрашенку, який вже традиційно виступав на чемпіонаті поза заліком, підкорилася вага у 235 кілограмів", - повідомили у прес-службі.

Загалом близько 100 спортсменів із 5 областей України боролися за звання найсильніших у п’яти вагових категоріях. Також цього року у вагових категоріях 50 та 60 кг серед жінок в особистому заліку змагалися і дві представниці прекрасної статі з Кіровоградщини – Марія Зеленяк та Марина Грач.

Під час церемонії нагородження переможці та призери чемпіонату отримали медалі, дипломи, кубки та "призові", а представники команд, які поступилися першістю своїм колегам, – дипломи учасників змагань.

Нагадаємо, у Львові виробники української органічної продукції встановили рекорд України з приготування органічної гречаної каші загальною вагою в понад 3000 кг. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП