ukenru
obstrili-ta-shturm-bez-perervi-radnik-mera-mariupolya-pro-azovstal

"Обстріли та штурм без перерви": радник мера Маріуполя про "Азовсталь"

 • 174228 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у Telegram про ситуацію на заводі "Азовсталь", вказавши, що там "обстріли та штурм без перерви", пише УНН.

Цитата

"Маріуполь. На зараз. Якщо в світі існує пекло, то воно знаходиться на Азовсталі, як влучно сказав мер Маріуполя Вадим Бойченко. Обстріли та штурм без перерви. Навіть вночі з корегуванням вогню з дронів. (...) Місцями бойові дії вже за забором заводу. Частина Лівобережного району від парку Веселки знову закрита для мешканців, але цього разу терміново евакуюватись їм прийшлось самотужки без попередження", - написав Андрющенко.

Доповнення

Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні напередодні заявив, що тривають ворожі блокування та спроби знищення українських підрозділів у районі “Азовсталі” у Маріуполі. В окремих районах, за підтримки авіації, ворог поновив наступ з метою взяття під контроль території заводу. Успіху не має.

Командир полку "Азов", підполковник Денис Прокопенко заявив ввечері 4 травня, що вже другий день, як окупанти прорвались на територію заводу "Азовсталь".

Українські Національні Новини

Суспільство