obstril-budy-zaharbnyky-atakuvaly-zaliznychni-obiekty-sered-zahyblykh-kerivnyk-raionnoho-upravlinnia-dsns

Обстріл Буди: загарбники атакували залізничні об‘єкти, серед загиблих керівник районного управління ДСНС

 • 40954 переглядiв

Двоє людей загинули, в тому числі начальник Харківського районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій. Серед 22 поранених - п'ятеро залізничників.

За інформацією очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок атаки зс рф поранено пʼятьох залізничників; серед загиблих начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС. Пише УНН із посиланням на телеграм-канал голови Харківської ОВА.

Деталі

Загинули дві людини. Серед них - начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС в Харківській області Артем Костиря.

Попередньо пʼятьох залізничників поранено: машиніста, начальницю станції, чергового по станції, старшого шляхового майстра та складача поїздів. Інших залізничників з осколковими пораненнями та контузією госпіталізовано, ще двом надано медичну допомогу на місці.

На Харківщині пошкоджено житлові будинки, заклади і поранено жінку внаслідок рф-обстрілу: розпочато розслідування13.07.24, 16:59

Загалом поранено 22 людей — 16 чоловіків та 6 жінок віком від 14 до 81 року. Двоє людей у важкому стані, 13 у середньому, інші — в легкому.

Нагадаємо

росіяни атакували Приозерне на Херсонщині: загинула 72-річна жінка, ще двоє постраждали 

"Катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде" – Буданов про загрозу наступу з Півночі13.07.24, 13:58

Популярні

Новини по темі