ukenru
obstril-budinku-v-zaporizhzhi-9-zhovtnya-z-pid-zavaliv-distali-sche-odne-tilo

Обстріл будинку в Запоріжжі 9 жовтня: з-під завалів дістали ще одне тіло

 • 192944 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. В Запоріжжі рятувальники дістали з-під завалів будинку, підʼїзд якого був зруйнований 9 жовтня ще одну загиблу людину. Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, передає УНН.

Цитата

«Рятувальники ДСНС усю ніч працювали на будинку, підʼїзд якого був зруйнований 9 жовтня. На жаль, під завалами було знайдено ще одну загиблу людину», - написав Куртєв у Телеграм.

Деталі

За його словами, для того, щоб не допустити подальшої руйнації цього будинку, було створено комісію фахівців, які учора детально вивчали його стан.

«Сьогодні, коли було прибрано ще частину будівельного сміття, стало зрозуміло, що в бокових стінах зʼявилися тріщини. Ці стіни можуть не витримати і будинок може повністю обвалитися. Через загрозу обвалу роботи на будинку призупинені. Зараз представники комісії готують висновки по поточному стану будівлі», - розповів Куртєв.

Доповнення

Куртєв раніше повідомляв, що 16 людей загинули та майже сотня отримали поранення у результаті ударів окупантів по житлових кварталах Запоріжжя 9 та 10 жовтня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП