obraz-putina-stav-zanadto-depresyvnym-tomu-rospropahanda-robyt-z-noho-badorishoho-rozvidka

Образ путіна став занадто депресивним, тому роспропаганда робить з нього "бадьорішого" - розвідка

 • 32429 переглядiв

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що російська пропаганда намагається зробити ребрендинг образу путіна з депресивного на життєрадісний.

Образ російського диктатора володимира путіна став занадто депресивним. Тому пропаганда намагається зробити з нього більш бадьору людину. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі "Ми-Україна", передає УНН.

За словами Юсова, російське зазомбоване несення треба далі годувати пропагандою і підтримувати рівень зазомбованості. І звичайно Кремль і кремлівські технологи і пропагандисти уважно стежать за настроєм всередині росії і за тими словами і наративами, які більше працюють з точки зору підтримки тих чи інших меседжів і якоїсь генеральної лінії.

російське керівництво відправляє в бій поранених та з ампутованими кінцівками військових - британська розвідка 18.12.23, 16:56

"Справді, був певний період, коли образ російського диктатора став занадто депресивним навіть для російської аудиторії. Але останнім часом його намагаються вирівнювати, робити з нього більш бадьорого, людину яка може начетно навіть самостійно паспорт принести на реєстрацію під час псевдовиборчої кампанії чи якісь інші зухвалі речі на зразок аж цілої пресконференції. Тим не менше, це все імітація і не більше", - заявив Юсов.

У росії оголосили в розшук начальника ГУР України Буданова14.12.23, 08:59

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    20 грудня: Міжнародний день солідарності людей, День гри

     • 28871 переглядiв