ukenru
obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-gladkovskomu-u-sud-priyshli-aktivisti

Обрання запобіжного заходу Гладковському: у суд прийшли активісти

 • 10946 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. У Вищий антикорупційний суд, де обирають запобіжний захід колишньому першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському, прийшли активісти, передає кореспондент УНН.

"Гладковського за грати", - скандують активісти. 

За словами кореспондента, їх близько 15 осіб.

У судовому засіданні наразі оголошена технічна перерва на 15 хв. За цей час журналісти змогли отримати короткі коментарі від Гладковського, який запевнив, що не збирався тікати, а також зазначив, що дуже погано почувається.

"Почуваюся дуже погано", - зазначив він.

У свою чергу прокурори зазначають, що для затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО були обгрунтовані підстави.

Додамо, що адвокати Гладковського заявили скаргу на його затримання детективами Національного антикорупційного бюро України.

Після того, як Вищий антикорупційний суд розгляне скаргу - перейде до обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування експершим заступником секретаря РНБО Олегом Гладковским 1,3 млн гривень.

Вчора, 17 жовтня, НАБУ повідомило про затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

Українські Національні Новини

Політика